Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

søndag 21. desember 2014

100.000 hyttebesøk - takk for oss!Siden den første starten på hytteprosjektet vårt i 2011 har vi blogget med jevne og ujevne mellomrom om små og store ting.

Når vi nå har vi passert 100.000 besøkende på denne bloggen er det tid for å sette bloggepunktum. Bloggen begynte som en litt morsom måte å dokumentere vår egen byggeprosess for de nærmeste på.

Etterhvert som besøkstallene og interessen økte ble det også en artig måte å dele erfaringer med mange.

Mange mailer og tilbakemeldinger har det blitt, og vi har blogget om det meste. Vi får stadig tilbakemeldinger om at nye og etablerte hyttefolk finner ideer og nyttige erfaringer. Vi lar derfor bloggen bli stående enn så lenge,

Tusen takk for all inspirasjon dere har gitt oss både til å blogge og dele. Hytteliv er en fantastisk kilde til naturopplevelser og rett og slett det gode liv!

3 kommentarer:

 1. Hei, kom tilfeldigvis over bloggen deres i forbindelse med søk etter utstyr til det nye våtrommet vårt i Lia... og ser at dere har hytte i samme distrikt. Flott sted vinter, vår, sommer og høst til tross for at også i denne familien er det tang og tare og salt sjø som teller om sommeren!
  livetilia.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Takk for tilbakemelding. Det er virkelig sant. Gautefall er en helårsdestinasjon med mange unike kvaliteter!

  SvarSlett
 3. Jeg kom over spørsmålet deres om beis som ligner i fargen op jernvitrol, og står nå med samme dilemma selv. Hva endte dere opp med å bruke? vh Torill

  SvarSlett