Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

torsdag 22. november 2012

Fiks ferdig baderom

Ferdig hovedbad

Omsider er begge bad helt ferdige. En av tingene vi ikke har angret på, er at vi valgte to bad med dusj. Ubetalelig når en har besøk og alle skal på badet samtidig. 


Hovedbadet manglet bare siste finsh. Knagger og innredning er på plass. Med vindu som går helt til gulvet, er det relativt godt innsyn (og utsyn) :).

For å ikke minste utsynet, løste vi det med en transparant rullegardin som også slipper inn mye lys.


Ferdig gjestebad
På gjestebadet valgte vi dusjkabinett - et enkelt hvit 80/80 kabinett fra Megaflis. Enkelt å montere og tar ikke for mye plass.

Vi ønsket at de to baderommene skulle ha samme grunnfarger med hvite veggfliser og mørkegrå gulvfliser. Men innredningen og stil ellers skulle være forskjellig.

Innredningenene er fra Ikea. Gjestebadet har mørk baderoms-innredning og knagger i samme serie fra Hemnes. Enkel og lunt hyttepreg. På hovedbadet valgte vi lyskalket eik - en ny serie fra Ikea.

6 kommentarer:

 1. Ooohh... Så lekkert bad!
  Kule svart-hvitt kontraster.
  Lykke til med utfordringen.
  Ønsker deg en NydeligFlott søndag!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Fin blogg du har og sterke historier du deler. Lykke til og god søndag :)

   Slett
 2. Så fint dere har fått det på badene! To bad er jo bare knall luksus og veldig praktisk. Vi har bare ette ... som enda ikke er feridg, men det nærmer seg. Litt mer utfordring å få til et fint og praktisk bad på hytte uten strøm og vann, men jeg tror det skal bli greit likevel. http://www.byggehytte.com/

  SvarSlett
 3. Takk for det :) Etter snart ett års bruk, har vi sett nytteverdien av å ha to bad - særlig ved besøk. Ser jo kjempeflott ut både bad og hytte hos dere da! Ingenting er bedre en den dagen badet står ferdig :) Lykke til videre

  SvarSlett