Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

søndag 15. juli 2012

Summer under the rainbow - monteringsmodus

Regnsommeren, eller "fellesregnet" som noen kaller det, kan også gi noen vakre utslag. Vi fikk med oss en dobbel regnbue innimellom monteringen, sist helg :).

Etter en del helger med skruing av møbler, kjøkken, baderomsinnredninger og div tusen skruer, begynner vi å bli varme i monteringstrøya. Gøy å se ting komme på plass og begynne å ta skikkelig form.

Fruen i hytta tar seg av detaljene, men vi venter litt med å montere ting på veggene til vi har fått opp alle møbler. Mangler bare noen senger, kommoder og spisestuebord, så er alt i hus (les: hytte :)).

Vi har også samlet på en del gamle ting fra slekta som er med på å gjøre det mer personlig. Den siste ervervelsen var en gammel rokk som vi fant på en antikvitetsforetning i Sverige nylig. Den skal gi et litt rocka preg i gangen tenkte vi.
..mens detaljene er fruens ansvarsområde :)

Far i huset monterer og
monterer. Rokk fra Sverigetur
i bakgrunnen..Innimellom rekker vi å slappe av og ta noen småturer også. En regnfull sommer er ikke så farlig når vi har nok å gjøre innendørs. Vi oppdager at det er et rikt dyreliv rundt hytta og har observert både hare, rev, orrhane og hubro.

Regnbue over Gautefall dukket opp gjennom stuevinduene. Toppen på skitrekket i bakgrunnen.2 kommentarer:

  1. Utrolig flott hytte, og ikke minst blogg! Jeg likte spesielt godt fargen på veggene i stua, den må jeg ha på minnet når vi snart skal velge farger.. Legger meg til som følger :-)

    www.lillestolen.blogspot.no

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig tilbakemelding :)Joda, fargen på veggen jobbet vi en del med, så den kan anbefales. Spennende prosjekt dere har på gang og ikke minst flott sted! Lykke til

    SvarSlett