Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

søndag 10. juni 2012

Gulv, gavl, kjøkken og et morgenbad

Halveis med kjøkken etter to helger. Overskap, noen fronter og gesimslister mangler
 Nå går det raskt framover. I løpet av de siste ukene er alle gulv ferdige- og kjøkken langt på vei. Vi var særlig spente på hvordan eikeplank-gulvet i gang og stue ble. Det ble akkurat så stilig som vi hadde håpet, til benkeplater og vegger. På soverommene er all eikeparkett på plass. Ble helhetlig og fint.

Fornøyde med eikeplankgulvet
 
  Vi valgte Tarkett og kvaliteten ser veldig bra ut. Det meste av tak- og gulvlister som vi hadde beiset, er også på plass - likedan foringer og vinduslister. Snekrene har gjort seg flid og gjort en fin jobb her.
 
I gavl er platene (Aquapanel) for montering av forblendingssteinen på plass og satt inn med membran - likedan på veggpartiet ved kjøkken og inngangen.

Et enkelt liv
Forrige helg fikk vi første flyttelass opp. En milepæl! En smekkfull henger med kjøkkenet og baderomsinnredningen ble stuet inn på gjestesoverommet. 
Mureren i gang med å prime vegg før steinlegging

 
Monteringen gikk raskt og i løpet av fredags-kvelden og lørsdags-formiddagen var de fleste skap montert.


Fornøyd frue etter
morgenbad

Denne helga var det nytt flyttelass med hvitevarer og noen møbler. Etter en lang fredagskveld og lørdag, er de fleste kjøkkenmoduler og hvitevarer på plass, vask og induksjonstopp felt inn. Massiv eikeplate veier sine kilo og krever sitt verktøy å jobbe med, men kjøkkenet blir knallfint og med alle rabatter kom det på i underkant av 23.000,-. 

De to badene er smurt med membran og klare til flislegging


Ellers er det jo et enkelt hytteliv uten vann og bad for tida, men det løste fruen i huset med et morgenbad kl 0630. 

Rosstjønn er et idyllisk fjellvann rett nedenfor hytta. Flott strand der og en utmerket måte å starte dagen på, sier de som har greie på den slags. Men nå er vi bare et par uker unna vann, strøm og ferdig hytte!

  
Plater for montering av forblendingsstein er på plass - klargjort med membran.
7 kommentarer:

 1. Dette ser ho sykt bra ut. Ingen snarveier eller lettvinte løsninger ser det ut til. Imponert!
  Per

  SvarSlett
 2. Åh det er super flot hjem du har, jeg er helt misundlig. Håber vi ser flere billeder når dit smuk hjem er helt færdig, det bliver en form for inspiration for os andre. Held og lykke, kommer snart forbi igen

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig "dansk" tilbakemelding. Joda, flere bilder kommer. Så gøy at vi kan være til inspirasjon :) Vi har hentet mye inspirasjon selv fra andres blogger - mange danske faktisk!

  SvarSlett
 4. Hvornår mysteriet agent tage et kig på de poster ?
  Tak så meget for at organisere alt dette !
  Gulvafslibning

  SvarSlett