Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

søndag 8. januar 2012

Møbelvalg

Selv om hytta enda ikke er reist, har vi etterhvert klare tanker om møbelvalg og stil.

Tida går fort og mye interiør skal kjøpes inn før våren kommer. Dessuten er det bedre å bruke god tid nå på å kjøpe inn, i stedet for å stresse og kjøpe alt på en gang når hytta er innflyttingsklar.

På møbelsalget har vi funnet fram til et spisebord (se bilde) fra Bohus som er 240 langt i eik som vi tror blir stilig mot eik benkeplate på kjøkken og eikeplankgulvet.
Spisebord i gråpatinert eik, 240 langt
Transparente stoler fra Ikea
med saueskinn skal skape kontrast
 til eikebordet

Som spisestuestoler liker vi godt disse transparente fra Ikea som heter Tobias (se bilde) Disse  med saueskinn, blir en fin kontrast til det massive eikebordet.

Enkle beige sofaer i "strieaktig" stoff
Vi har hatt mange runder for å finne sofaer. Vi stod å vippet mellom noen kraftige veldig "hyttete" sofaer eller noen enklere sofaer. Vi falt til slutt for to 3-setere av typen Karlstad i Lindø-beige (se bilde) som vi tror blir fine mot "drived-fargen" på panelveggene

Vi skal ha puter og reinsskin for å skape hyttestemning i og rundt.
Alle skap skal være sorte,
som kjøkkenet
Bokhyller, vitrineskap og klesskap blir trolig mørkbeiset som kjøkkenet. Vi har også noen gamle kommoder og vitrineskap som malingen er tatt av på, som vi tror vil passe inn.

Sengene skal gjøres "hyttete" med
sengetepper, puter og skinn
Når det gjelder senger, har valget stått mellom tradisjonelle hyttesenger eller kontinentalsenger/ rammemadrasser. Vi har bestemt oss for kontinentalsenger på alle soverom. Særpreg og lunhet skapes med sengetepper, puter og skinn. Det blir også sortbeisede køysenger på gjesterommene.

De fleste integrerte hvitevarene er alt kjøpt inn, både oppvaskmaskin, induksjonstopp, ovn, vaskemaskin osv. Her fikk vi et knalltilbud vi ikke kunne motstå.

Vi har skaffet oss lagerplass som begynner å fylles  opp :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar