Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

søndag 22. januar 2012

Hytta reiser seg

Alt reisverk av yttervegger på plass første uka
I helga var vi oppe for å se hvor langt snekkerne var kommet på ei uke. En positiv overraskelse der reisverk til alle yttervegger nå er på plass. Det var en artig følelse å rusle rundt inn i bygget og se for seg hvordan utsikten blir gjennom ulike vinduer, hvor ulike rom kommer osv.

Det var kommet en 25-30 cm snø de siste dagene, og vi hadde ei god økt for å måke av såle og rund hytta slik at arbebidsforholdene for snekkerne fra KV-bygg skal få greie arbeidsforhold.

Måking av byggeplassen
Det ble en flott dag på hyttetomta og vi fikk hilst på naboer og fikk omvisning i den flotte hytta til naboene Inge og Tone Elisabeth. En pølsepause ble det også tid til der oppe. Hytteliv er også prosessen fram til ferdig hytte.

Fra stua mot soveromsdelen.
Inngang til venstre under svalgangen
I løpet av neste uke skal antakeligvis innervegger og bjelkelag på plass. Mulig de også får begynt på takbjelker. Deretter er det asfaltplater, vindtetting og tak.

Går ting etter planen, kan hytta være tett utvendig i løpet av de nærmeste 3-4 ukene. Nå går ting fort og en ser resultater fra uke til uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar