Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

lørdag 17. desember 2011

Valg av kjøkken


Vi ønsker oss et mørkt/sort kjøkken. Dette gir "hyttefølelse" ¨(Ikea Ramsjô)
I løpet av den siste måneden har vi hatt en grundig runde for å sjekke ulike typer kjøkken. Vi har holdt dette utenfor hovedleveransen fra utbygger, og ordner dette selv.

Men det er mye å velge i og mye  stilig.Skal vi velge tradisjonelt eller moderne?

Vi har fra starten av valgt mange moderne løsninger, men det er samtidig viktig at ei hytte blir ei hytte og  ikke et hus. Vi ønkser å få fram "hyttefølelsen" i valg av interiør - kjøkken, møbler, farger osv.

Et mørkt, sort, kjøkken synes vi får fram litt denne hyttefølelsen. Men skal det være enkle sorte flater eller litt mer profiler?

Nexus brunsvar, fra Ikea. Enkelt og stilig
Vi har sett på HTH-kjøkken. De har mye fint, men vi synes dette blir dyrt, og vi finner like stilige designmessige løsning og kvalitet hos mange andre.

Designa, Kvikk, Epoq og Ikea kommer temmelig likt ut i pris og har mye spennende til en lavere pris.

Vi har god erfaring med Ikea når det gjelder kvalitet. Vi har falt for deres Ramsjö eller Nexus brunsvart -kjøkken og det blir trolig et av disse (se bilder). Sannsynligvis Ramsjö med massiv eik benkeplate.

Designa har moderne og stilige kjøkken,
men finishen var bedre på Ikea

Vi likte også Epoq sitt valnøtt, men passer
ikke så godt sammen med eik-plank gulv


Kvikk hadde et stilig eikekjøkken,
men valget falt på sort
HTHs Hacienda var lekkert, men vi synes overflaten
på dører virket litt simpel


Hvitevarer har vi alt kjøpt. Et knalltilbud gjorde at vi rett og slett slo til og har satt på lager. Induksjonstopp, innbygningsovn, kjøl/frys, vifte, integrert oppvaskmaskin og vaskemaskin for 15.000,- kunne vi ikke stå imot (Wirepool og Electrolux)

Vi har forresten registert bloggen på Bloggurat : http://bloggurat.net/minblogg/registrere/7ef2bae45ec6a47bc76b3f91c24650a69d6fb857


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar