Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

mandag 7. november 2011

Byggetillatelse i boks!

Omsider, etter seks ukers venting, har vi fått svar på byggesøknaden. Vi har hatt dialog hele veien med Nissedal kommune og har rett til å kunne starte arbeidet etter tre uker, så lenge en ikke søker om dispensasjon eller det er naboinnsigelser.

Kommunen hadde noen spørsmål i siste runde som gjorde oss litt nervøse. Supplerende informasjon ble sendt og det ble greie avklaringer. Nå fortesetter arbeidet for fullt.


Hjørne mot SV, terrasser mot berget
Ringmur kom på plass i løpet av en dag. Murer Trygve Jensen har dette ansvaret (han er forresten også nærmeste hyttenabo viste det seg).


Mureren sendte oss MMS-bilder under-
veis for å sjekke at plassering ble 100%.
Neste skritt er at rørlegger skal få på plass stikkledninger innenfor muren. Deretter etterfylles det pukk i ringmuren, for så å legge i 20 cm isopor og deretter armering og varmekabler før det støpes stålglattet såle.


Ferdig støpt ringmur. Foto: våre gode hyttenaboer Inge og Tone.
Vi har selv ikke fått vært opp å sett den enda. Nå skal rørlegger og elektrikker
 gjør sitt, før det blir påfyll av pukk, isopor lagt i og såle støpt ferdig.
Hellvik Hus gjør nå siste finpuss på tegninger til håndverkerne og bestilling av materialer.

2 kommentarer:

  1. Spennende å se hvordan dere får det. Vi har jo vært ganske likt i prosessen så langt, men nå drar dere nok fra. Det ser kjempefint ut!

    SvarSlett
  2. Takk for det. Følger med på bloggen deres også. Artig siden vi bygger parallelt. Dere tar oss nok igjen når dere får levert ferdig fra Saltdalshytta. Flott dokumentasjon av fin hytte på nydelig plass :)

    Sveinung

    SvarSlett