Vinter på Gamatun

Vinter på Gamatun

mandag 24. oktober 2011

Byggemøte og første spadetak!

Vi er nå så pass nær byggestart at Hellvik ønsket å innkalle til et byggemøte. Det var nyttig å ta en gjennomgang. Selv om vi har hatt jevnlig dialog med Hellevik de siste månedene, var det nyttig med en grundig gjennomgang av alle detaljer.
I dialogen med Hellevik hus har vi prøvd å samle opp spørsmål og innspill til justeringer , slik at det ikke blir hundre må innspill og spørsmål underveis. Dette har fungert greit der vi sendt over på mail og fått tilbakemelding med svar punkt for punkt. Det har også vært mange telefoner med drøftinger av ulike løsninger.

Første spadetak
Møte ble holdt samme dag som første spadetak ble tatt på tomten. Det er nå 3 uker siden vi sendte byggesøknad, og i  følge plan- og byggningsloven har vi lov til å begynne arbeidet da. Dette gjelder om det ikke søkes om dispensasjon og det ikke er naboinsigelser. Behandlingstida i Nissedal kommune er 3-6 uker. Hellevik begynner ikke på bygging før vi har svar på byggesøknad.

Rekordraskt
Det betyr at vi forhåpentligvis kan gå i gang med støping av såle  i  begynnelsen av november om alt går greit og etter planen. Snekkerlaget skal være klar fra midten av november og da kan vi ha hytta tett før jul.

Holder planen har prosjektet gått i rekordfart fra vi startet med konkret planlegging og tegning i august og skrev kontrakt i september. Hellevik har ferdigstillingsdato i juni 2012, men det er ganske romslig tidsaspekt. På byggemøte i dag fikk vi vite at starten på prosjektet er det raskeste de har gjennomført. Joda - all ære til Hellvik hus, men også til oss som har stått på for å få fortgang og få på plass alle avklaringer :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar